MaxRadio

MaxRadio is ontstaan als een simpel programma om song & jingles vanuit de pc af te kunnen spelen op een lokale radio van de toenmalige TOPradio keten (ondertussen City Music / Ajoin Music).

Ondertussen is dit programma uitgegroeid tot een volwaardig radiopakket, met song-database, jingle-database, playlist editor, voicetrack functie, en de play-out module werd zeer sterk uitgebreid.

Er is ook integratie voorzien met de Axia digitale studiotafel, waardoor je volgende plaat kan starten door een knop op de mengtafel in te drukken. Ook tijdens het opnemen van de voicetracks kan de software via de mengtafel aangestuurd worden, om een nog snellere workflow te genereren. Tenslotte maakten we ook een automatische aansturing voor het videosysteem (Blackmagic ATEM)

De play-out module van City-Music

Meer screenshots en meer info zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Theatre Media Player

Theare Media Player is een zee intuïtief en eenvoudig te gebruiken programma om video-fragmenten, flash animaties en audiobestanden af te spelen tijdens een toneelopvoering, via DMX sturing van de lichttafel. Het programma werkt met de goedkope Open USB DMX module van Enttec en werkt op 3 DMX kanalen. Het beginkanaal kan je vanzelfsprekend aanpassen in het systeem.

  • Kanaal 1: selectie van de content
  • Kanaal 2: start/stop
  • Kanaal 3: fade in/out