Referenties IT

  • Als derde lijns support consultant voor een internationale retailorganisatie, bieden wij support voor de medewerkers van het centrale warehouse en staan wij in voor de datacommunicatie met de winkels. Verder staan wij ook in voor het onderhoud van de client pc’s, printers, servers, firewalls, switches, …
  • Network administrator voor een internationale retailorganisatie en voor een dienstverlenende vzw uit regio Brussel, verantwoordelijk voor het dagdagelijkse onderhoud van de client pc’s, servers, printers, en alle andere netwerk infrastructuur.
  • First Line helpdesk voor een tiental nationale en internationale klanten waaronder Fabricom, Pharma Bio Research, Shell en Agfa.
  • Voor een horecazaak in Aalst bouwden en onderhouden wij het volledige pc-netwerk. Dit netwerk bestaat uit verschillende segmenten (kassa, intern videosysteem, camerabeveiliging, publieke wifi, administratie, …) die uiteraard zo maximaal mogelijk van elkaar gescheiden moesten worden door een sterke, maar toch werkbare beveiliging. De uitbreiding met een publiek free wifi netwerk voor alle klanten maakte dit project tot een extra uitdaging die wij succesvol voltooiden.